Σχετικά με εμάς

Εμπνευσμένοι από την επιτυχημένη σταδιοδρομία της οικογενειακής επιχείρησης των 9 MUSES STUDIOS στην Παροικία, και από τις αμέτρητες χαρούμενες αναμνήσεις με τους επισκέπτες μας, συλλάβαμε την ιδέα να επεκτείνουμε την αφοσίωσή μας στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία αναπτύσσοντας ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο με όνομα DOLCE VISTA. Το 2020, ξεκινήσαμε το δημιουργικό μας έργο και μέσα από σκληρή δουλειά και πολύ μεράκι καταφέραμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Μετά από δύο χρόνια αφοσίωσης, ένα συγκρότημα από εννέα ποιοτικά διαμερίσματα στέκεται περήφανο στα περίχωρα της Παροικιάς. Σήμερα, το DOLCE VISTA είναι μια ανθισμένη όαση που περιμένει να σας μυήσει στην ομορφιά των Κυκλάδων.

Ο απώτερος σκοπός μας είναι η φροντίδα του επισκέπτη. Εστιάζοντας την προσοχή μας στις ατομικές ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου, σας βοηθάμε να βρείτε από το καταλληλότερο εστιατόριο για την κάθε περίσταση μέχρι και το πιο πανοραμικό σημείο για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα. Αυτή για μας είναι η σημασία της πολυτέλειας.

Χρήστος και Μαρία

Ο Χρήστος και η Μαρία είναι τα παλαιότερα μέλη της οικογένειας Βουλγαρέλη.

Ο Χρήστος είναι από την Αθήνα με Μικρασιατική καταγωγή , ενώ η Μαρία είναι Ιταλίδα από μια μικρή πόλη βόρεια της Βενετίας, το Πορντενόνε. Γνωρίστηκαν στην Τεργέστη ως φοιτητές όπου ο Χρήστος σπούδαζε Αρχιτεκτονική και η Μαρία στη Φιλοσοφία. Επέστρεψαν στην Ελλάδα το 1980 και έκτοτε μένουν στην Αθήνα. Απέκτησαν τρία παιδιά: τον Εμμανουήλ, τον Λουίτζι και τον Γιώργο.

Η Μαρία εργάστηκε για πολλά χρόνια ως καθηγήτρια ιταλικών. Το μεγάλο της πάθος είναι η ζωγραφική και δημιούργησε τους πίνακες που θα δείτε στα δωμάτια του Dolce Vista!

Ο Χρήστος διευθύνει ένα αρχιτεκτονικό γραφείο μαζί με τον μεγαλύτερο υιό, Εμμανουήλ. Έχει μεγάλο πάθος για τις βάρκες, τα χειροτεχνήματα και το σχεδιασμό και τη δημιουργία διάφορων έργων.

Christos & Maria - the senior owners of Dolce Vista Paros

Ο Χρήστος συνέλαβε για πρώτη φορά την ιδέα των «9 Muses Studios» στην Παροικιά πριν από πολλά χρόνια και ανέπτυξε το έργο μαζί με τον Εμμανουήλ. Το κατάλυμα λειτουργεί περήφανα στην Παροικιά πάνω από 10 χρόνια και αποτελεί μεγάλη απόδειξη της επιτυχίας, και του πάθους της οικογένειας για την αυθεντική φιλοξενία. Εφόσον ο Χρήστος δεν μπορεί να μείνει ήσυχος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν φυσικό επακόλουθο να οραματιστεί ένα νέο έργο, τη δημιουργία του Dolce Vista!

Young couple - some of the owners of Dolce Vista Paros

Γιώργος και Αλεξάνδρα

Ο νεότερος γιος του Χρήστου και της Μαρίας και γεννημένος στην Αθήνα, ο Γιώργος, μετακόμισε στην Ιταλία όπου σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Αργότερα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εργάστηκε τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ουαλία ως μηχανικός, πριν αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα και να ταξιδέψει στην Κούβα. Πριν από μερικά χρόνια, ο Γιώργος θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του και επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναπτύξει και να διαχειριστεί την κατασκευή των Dolce Vista Apartments μαζί με τον Εμμανουήλ και τον Χρήστο.

Ο Γιώργος έχει πάθος για την ανακατασκευή παλαιών μοτοσυκλετών, το ψαροντούφεκο στα νερά του Αιγαίου, τη χειροτεχνία και είναι πρώην αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Θα τον βρείτε να διαχειρίζεται τα διαμερίσματα Dolce Vista μαζί με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα, που μετακόμισε από την Ουαλία για να ζήσει το όνειρο της κυκλαδίτικης ζωής.

Εμμανουήλ και Αργυρώ

Ο Εμμανουήλ γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Επέστρεψε στην Ιταλία για να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο της Πάντοβα. Αφού σχεδίασε και ανέπτυξε τα – 9 Muses Studios – μαζί με τον πατέρα του, προχώρησε στην ανάπτυξη νέων οικοδομικών έργων και την ανακαίνιση κτιρίων και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων στην Αθήνα και στην Πάρο.

Ο Εμμανουήλ έχει μεγάλο πάθος για τη μουσική, τα συστήματα Hi-Fi και τις μοτοσυκλέτες (είναι μέλος του ελληνικού Moto Guzzi-club). Θα τον βρείτε το καλοκαίρι, να διαχειρίζεται τα 9 Muses Studios, μαζί με τη γυναίκα του, Αργυρώ, και τα 3 παιδιά τους (Θάνος, Χρήστος και Ελισάβετ).

A couple - owners of the Dolce Vista Hotel Paros island - Emanuel and his wife
Dolce Vista Apartments owner Luigi

Λουίτζι και Σταυρούλα

Ο Λουίτζι είναι ο μεσαίος γιος του Χρήστου και της Μαρίας. Σπούδασε Οικονομικά στην Ιταλία και αφού εργάστηκε για λίγα χρόνια στην Price Waterhouse Coopers στην Αθήνα, μετακόμισε στο γραφείο της εταιρείας στη Ζυρίχη της Ελβετίας, όπου τώρα ζει με τη σύζυγό του, Σταυρούλα και την κόρη τους Μαρία Ολίβα. Το μαντέψατε, όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας Βουλγαρέλη, ο Λουίτζι είναι εξαιρετικά παθιασμένος με τις μοτοσυκλέτες και τα γρήγορα αυτοκίνητα! Θα βρείτε τον Λουίτζι και την οικογένειά του να περνάνε τις διακοπές τους μεταξύ των 9 Μuses Studios και το Dolce Vista όπου χαλαρώνουν περνώντας χρόνο με την υπόλοιπη οικογένεια.